Ter Stratenweg 9 B-2520 Oelegem (Ranst) Belgium

Glashelder advies

De juiste keuze voor tuinbouwglas beïnvloedt de opbrengst van de kas. Met onze expertise in tuinbouwglas en kunststoffen kunnen wij kassenbouwers, kwekers en ingenieursbureaus helpen.

Onbreekbare service

Als vaste partner van vele kassenbouwers en telers weten we maar al te goed hoe belangrijk tijdige leveringen zijn. Betrouwbaarheid – gebaseerd op een sterke logistieke organisatie - vormt dan ook één van onze grootste troeven. Wij leveren ‘just in time’ het bestelde tuinbouwglas of polycarbonaat af op de gewenste plaats op de werf. Dankzij onze jarenlange ervaring gebeurt dit in de meest veilige omstandigheden met een minimaal risico op schade.

Bedrijfsgeschiedenis

1948

Het verhaal van Van Looveren start in 1948, kort na de Tweede Wereldoorlog. Het jonge bedrijf specialiseert zich op het vervoer van glas van de fabrikant naar de tuinbouwbedrijven. Begin jaren ’50 komt de tweede generatie aan het roer. Stelselmatig worden de activiteiten uitgebouwd. Van Looveren groeit uit tot één van de belangrijkste leveranciers van tuinbouwglas in Europa.

Heden

Om de verdere groei te ondersteunen, neemt Van Looveren in 1993 nieuwe bedrijfsgebouwen in gebruik op een perceel van 18.000m² in Ranst (Oelegem). De nieuwe bedrijfshal heeft een dagelijkse overslagcapaciteit van maar liefst 500 ton glas. De Antwerpse haven en tal van belangrijke internationale autostrades liggen vlakbij.

Ons Team

Rudi Van Looveren

Eigenaar

Stefaan Van Looveren

CEO

Maarten Hendrikx

Inkoopmanager

Philippe Gers

Verkoopmanager

Kristof D'Eer

Logistiek Manager

Katrin Dens

Financieel manager

Els Leyder

Verkoop binnendienst/administratie

Joke Van roosbroeck

Verkoop binnendienst/administratie

Michel Jonckers

Magazijnbeheerder